Horoskop / Horoskop
Matt damon religion hobbies political views

HOROSKOP

Poznata osoba rođena u znaku Vage: Met Dejmon

 VAGA

Jupiter već uveliko putuje znakom partnerstva, pa ovaj period posvetite rešavanju emotivnih odnosa. Kako god spolja delovalo, u ovom periodu strpljenje neće biti vaša jača strana. Nećete pažljivo gledati ni levo ni desno – jurišaćete na prepreke. Vaša zrela mudrost činiće vas odmerenim i staloženim. Ipak, ako vas niko ne sluša, eto problema – tada ćete reagovati burno. Planirajte, ali ne žurite s akcijom! Proširite svoje vidike i naučite kako da sebe iskažete na nov način. Pred slobodnim Vagama izvesno je mnoštvo novih kontakata, što će vam znatno podići samopouzdanje.

 

OVAN

Prilagodite se tržišnim principima jer su se uslovi promenili, kao i vrednosti. Veština komunikacije obeležiće dane i nedelje, a moguće i godinu pred vama. Jupiter, planeta ekspanzije, ušla je u vaše prirodno sedmo polje, ali budući da tokom narednih godinu dana pravi negativne aspekte sa tranzitnim Uranom i Plutonom, a u opozitnom je odnosu na vaše Sunce, biće mnogo neočekivanih okolnosti. Kvare se vaši planovi, a pitanje zajedničkog života sa partnerom dovodi se u pitanje. Zato će vam biti potrebno mnogo tolerancije i mudrosti. Oslonite se na pomoć jednog Jarca ili Vage.

 

BIK

Vaša vladarka Venera ušla je u sazvežđe Škorpije i ovladala vama, pa će se na videlo izneti svi vaši poroci i slabosti. Tokom ovog perioda bićete na ispitu: šta je u vašem životu važno, a šta nije? Neki od vas suočiće se sa ozbiljnim finansijskim nazadovanjem ili problemima na emotivnom planu. Budite staloženi, uskoro će sve biti kako treba. Vi ste blagi i strpljivi — ali avaj, ako vas neko naljuti, toga ćete uzeti na zub. Emotivno, puni ste nabujalih strasti. Misteriozni ste, zagonetni i kao takvi veoma intrigantni za suprotni pol.

 

 

BLIZANCI

Nelagodnost i loša komunikacija obeležili su duži vremenski period koji je sada, na sreću, za vama. Moguće je da će za pojedine i dalje biti prepreka i izazova, ali to će u vama ovog puta probuditi borbeni duh, a imaćete i podršku zvezda. Veoma je bitno da se borite isključivo za sebe. Jupiter je ušetao u vaše prirodno peto astrološko polje i najavljuje mogućnost proširenja porodice, uspeh u umetnosti, obrazovanju i sportu. Moguć je posao u stranoj firmi ili odlazak u inostranstvo. Ovo je za vas period uzbuđenja, sa pregršt obećanja na svim poljima.

 

RAK

U radnom okruženju ili u krugu prijatelja, borićete se sa sitničavim ljudima, što će atmosferu za saradnju, druženje i rad učiniti lošom. Mnogo toga biće otežano, jer ćete se i vi tokom ovog perioda osećati bezvoljno. Tako je to u vreme vladavine znaka Vage. Pojedini od vas doneće bitne odluke, a jedna od njih biće i započinjanje privatnog biznisa ili prelazak novu firmu. Ipak, unapred dobro razmislite o svemu. Smeši vam se ulazak u brak ili odlazak u inostranstvo. Morate biti svesni da za vas nisu flertovi, rizici i paralelne veze.

 

LAV

Deluje kao da lebdite u oblacima, negde bliže suncu, ali pazite da se ne opečete. Ovo je pogodno, ali i rizično vreme za sve ekonomiste, bankare, istraživače, inspektore, kao i sve one koji se bave noćnim zanimanjima – svi ti poslovi zahtevaju dozu opreza, jer su okolnosti nepredvidive. Venera u znaku Škorpije upozorava na ustezanje od bilo kakvih rizika. Ovo je period snivanja nemogućih snova i postizanja neverovatnih ciljeva, posebno u oblasti nauke, izdavaštva, prava i umetnosti. Imate snažnu volju, ali vaše želje i akcije ne dobijaju podsticaj iz univerzuma. Malo strpljenja, molim.

 

DEVICA

Nemojte da se nervirate zbog prolongiranja rokova za neke poslove. Stvari samo što se nisu dovele u red i malo strpljenja na bi vam bilo na odmet. Postoji teorija da sve što postoji na našoj planeti ima svoje energetsko polje i odgovarajuće zračenje. Važno je da poželite želju i da je uputite univerzumu. Završili ste fazu istraživanja prošlosti, a nekim povodom, iznenada, upravo ovih dana odlučićete da govorite o nečemu što vas je godinama tištalo. U ljubavnoj vezi predstoji vam ozbiljan razgovor i preispitivanje postojećih odnosa.

 

ŠKORPIJA

Vreme je da upoznate snagu kompromisa. Ipak, u ovom periodu delovaćete kao fanatični zastupnik istine. I upravo vaša nabujala strast i istinoljubivost biće razlog da u svojoj okolini budete posebno omiljeni. Istina ponekad može da povredi, ali sada je to možda i potrebno. Preispitajte svoje veze i odnose sa osobama koje vam se čine bliskim. Sve prikrivene tenzije koje ste ignorisali, mogu sada izbiti na površinu i naterati vas da nešto preduzmete. Još ima dosta toga da se obavi pre nego što budete u mogućnosti da uživate. A i to će doći, ali naredne godine.

 

STRELAC

Ovo je vreme kada se strahovi i prepreke savladavaju. Pozicija vašeg vladara Jupitera, posle 12 godina nalazi se u prirodnoj astrološkoj kući inostranstva. Ova pozicija donosi vam obnovu društvenih veza i pomoć uticajnih prijatelja. Jupiter deluje kao anđeo čuvar na vašem ramenu, pa je to odličan trenutak da sve propušteno nadoknadite. Vreme je da menjate radnu okolinu – usudite se na to jer ćete dobiti mnogo više nego što očekujete. Skoncentrišite se na pojedinosti, jer za tako nešto retko kad imate dovoljno pažnje, ali i vremena. Okrenite se partnerstvu.

 

JARAC

Taktiziranje je majka mudrosti, zapamtite to! Suočite se sa rečima i delima koje ste vešto izbegavali ili osobama od kojih ste se namerno sklanjali. Promene na psihološkom planu koje se u vama dešavaju biće toliko duboke da ih nećete biti ni svesni. Ono što će spolja biti vidljivo, jeste vaše držanje – gotovo kraljevsko. Ipak, nije baš tako. Nesigurni ste, tako da i na ljubavnom planu važi početna preporuka. Sami ćete morati da odlučite da li ćete uvažiti loš period kod partnera ili otići. Ipak, nemojte da donosite odluke na brzinu.

 

VODOLIJA

Ponosni ste i želite da vas drugi poštuju. Prijaće vam da dobijete neko značajno mesto sa koga ćete vršiti uticaj na druge. Mogli biste da stojite na tom vrhu, ali sami sebi otežavate mnoge stvari, što upravo sada činite. Postoje neke nejasnoće u pogledu vaših finansija i pozicije. Ali, budući da vi ne poznajete polovičnosti, sigurno ćete ići na sve ili ništa. Vreme je za nove početke i pobede. Ne uzimajte ozbiljno divljenje koje vam okolina pokazuje, jer samo iskreni aplauzi podstaći će vas na nova dela. Ovo je dobar period za posao u inostranstvu ili prelazak u stranu firmu.

 

RIBE

Sve što vam je u prethodnom periodu delovalo nemoguće, sada će se promeniti. Inače, pred vama je period suštinskih promena, na ličnom i poslovnom planu. Pokušajte ponovo, bez obzira na to koliko vam trenutne okolnosti izgledaju nesigurno i rizično. Jupiter nije samo Strelčev vladar, već i vaš, a s obzirom na to da je u povoljnom aspektu sa Saturnom, najavljuje pozitivnu promenu. Vaš život može krenuti jedinstvenim novim pravcem, onim u kojem ćete zaista uživati. Neki će upravo u ovom periodu postići poslovni vrhunac ili postavljati njegov temelj za narednu godinu. 

 

Horoskop / Horoskop
1 5wdfdsljjgfijmvel4ohvg

BAZAROV HOROSKOP!

Glowing planet bkg2bozzb  m0000

Ovnovi, Jarčevi i Vage – probudite se!

O chinese horoscope facebook1

KINESKI HOROSKOP - GODINA CRVENOG VATRENOG PETLA

Bez naslova

Godina drvene (yin) zelene ovce

Horoskop mira adanja polak

Horoskop