Moda / Editorijal
 luz5937

Prolećna inspiracija!

Vreme je za prvi modni zaokret u ovoj godini! Kako se nose trendi prolećne kombinacije pokazala nam je manekenka Tamar Karić, sa kojom razgovaramo o modi, stilu, putovanjima, zdravom životu, porodici i prijateljstvu bez kojeg nema prave ljubavi .

„Mislim da će se svaki model složiti sa mnom kada kažem da kada jednom počnete da se bavite modom, ona se duboko ureže u vaše srce i tu ostaje zauvek. To uzbuđenje pred izlazak na pistu i ta dinamika fotografisanja za magazin, nešto je što ću želeti da osećam još mnogo godina”, kaže manekenka Tamara Karić. Ona često putuje u London i potpuno predano vodi lifestyle blog luxtogo.com.

Misli da je velika zabluda da se žene manekenstvom mogu baviti samo u mladim godinama. Podseća nas da su stariji modeli veoma traženi u industriji krema ili parfema i za svakog ima dovoljno posla ukoliko dovoljno brine o svom izgledu. „Ne planiram da se odreknem svog poziva, imam veliku podršku porodice i agenta koji svom poslu pristupaju sa velikom dozom profesionalizma.

Radim samo direct bookinge i to mi u ovom periodu života najviše odgovara.” Kada je u pitanju online magazin luxtogo.com, on je njena velika ljubav i sredstvo da sve ono što voli vezano za modu, enterijer i putovanja podelim sa čitaocima. On je vremenom postao veoma popularan, pa sada članke za njega piše i Piter Minkof, stilista i bloger iz Australije, a uskoro će se na njemu pojaviti i online shop sa Tamarinom prvom LuxToGo kolekcijom garderobe.

Moda / Editorijal
 luz4939

Portret nove modne sezone

Revija mary katrantzou

Bogatstvo ukrasa