Moda / Modne vesti
Paolita beachwear 2

SPREMITE SVE ZA PLAŽU U KONCEPTU 45!

U Konceptu 45 spremno se dočekuje vreme za plažu! Selekcija brendova kupaćih kostima i aksesoara za plažu pažljivo je urađena tako da su u ponudi kolekcije i za one koji tragaju za pametnim krojevima, hipsterskim printovima, luksuznim materijalima, sexy komadima- sve je tu!

Aloha from Deer proslavio se širom Evrope zahvaljujući super fanki, pop-art i fotografskim printovima koji nedvosmisleno šalju street smart poruku i slave mladalački duh individualnosti. Da li želite kupaći kostim sa printom vrane u fraku i cilindru ili možda sa crtežom raznobojnih krofnica? Ovo je pravi brend za vas!

Beth Richards je kanadski brend kupaćih kostima vrhunskog kvaliteta i savremenog dizajna. Sa idejom da ženama pruže samopouzdanje i bolji osećaj kada su u kupaćem kostimu, Beth Richards dizajnira krojeve koji su istovremeno moderni i praktični.

Paolita Swimwear proizvodi se od kvalitetnih italijanskih materijala, sa multikolor printovima proizvedenim ekskluzivno za ovaj brend. Sa posebnom pažnjom usmerenom na besprekorne krojeve, Paolita sofisticirano kombinuje romantičnu senzualnost i energični edgy stil.

Damsel in Distress je beogradski brend koji je mnogima već dobro poznat po laskavom sofisticiranom vešu napravljenom od prirodnih i kvalitetnih materijala. Sa istim vrednostima, Damsel in Distress kreira prefinjene sexy kupaće kostime koje ćete poželeti da nosite i onda kada niste na plaži.

Koncept 45 se nalazi u ulici Kralja Petra 45, a pored velikog izbora kupaćih kostima i aksesoara oduševiće vas ambijentom, velikim izborom najvećih svetskih brendova, ali i ozbiljnom kolekcijom vinila. Zato pažljivo zavirite u svaki kutak ovog nesvakidašnje radnje.

 

Moda / Modne vesti
House of holland

Svi vole gingham!

Tike majica dve

TIKE MAJICE SU NOVI LETNJI HIT!

Models matter book ss01

Neobičan pogled

Pobednica teodora %c4%86iti%c4%87.

TEODORA ĆITIĆ – BAZAROVO LICE 2017. GODINE

Dsc 3678

KONCEPT 45 predstavio prolećnu kolekciju i nove brendove