Vesti / Vesti
Fotka

ŠTA PRIRODNI MAGNEZIJUM IZ MG MIVELE ZNAČI ZA UČENJE?

Vreme je ispitnih rokova, pod stresom ste, razdražljivi i preosetljivi? Znate li da je smanjeni nivo magnezijuma u organizmu povezan sa umorom, glavoboljom i dekoncentracijom? Popijte Mg Mivelu!

Fakultetske obaveze i iščekivanje ispitnih rokova kod mnogih studenata prouzrokuju stres. Svakodnevno učenje koje se kod mnogih produžava i do kasno u noć ostavlja trag, zato studenti postaju umorni, razdražljivi i emotivno preosetljivi. Sve su to simptomi koji se mogu smanjiti redovnim unosom magnezijuma, prirodnog minerala sa blagotvornim dejstvom.

Studenti već znaju da je voda, odnosno pravilna hidratacija od 2 do 2,5 litra na dan, preduslov za odvijanje normalnih telesnih ali i kognitivnih funkcija, poput pažnje, percepcije i rešavanja problema.

Magnezijum se može nazvati pravim saveznikom studenata jer on učestvuje u normalnom stvaranju energije u ćelijama, pa se njegovim preporučenim unosom može smanjiti umor i iscrpljenost. Važna je uloga magnezijuma u radu nervnog sistema i održavanju normalne psihološke funkcije koja uključuje koncentraciju, rasuđivanje i pamćenje, a time i učenje.

Studenti konzumacijom prirodne mineralne vode Mg Mivela omogućiće blagotvoran uticaj magnezijuma na organizam i olakšati svakodnevne napore koje iziskuju studentske obaveze.

Dakle bez panike kada opadne koncentracija! Uz Mg Mivela vodu pobedite tenziju na prirodan način, uspostavite harmoniju i sklad svih mišića, obezbedite organizmu dovoljno magnezijuma i ne brinite rezultati neće izostati.

 

Vesti / Vesti
Samos feb17

Samos – ostrvo jedinstvene prirodne lepote!

Dsc 3923

IMLEK OBELEŽIO SVETSKI DAN MLEKA

Idea london (002)

VULKAN U LONDONU - Oživite najveće knjiške klasike i posetite London u Beogradu

 nmn5288

Izložba: „NA VRELU NEIMARSTVA - Arhitekti porodice Tatić“

18558616 1672546079707258 3428476923353032567 o

NEUSTRAŠIVA DECA!