Vesti / Vesti
Fotka

ŠTA PRIRODNI MAGNEZIJUM IZ MG MIVELE ZNAČI ZA UČENJE?

Vreme je ispitnih rokova, pod stresom ste, razdražljivi i preosetljivi? Znate li da je smanjeni nivo magnezijuma u organizmu povezan sa umorom, glavoboljom i dekoncentracijom? Popijte Mg Mivelu!

Fakultetske obaveze i iščekivanje ispitnih rokova kod mnogih studenata prouzrokuju stres. Svakodnevno učenje koje se kod mnogih produžava i do kasno u noć ostavlja trag, zato studenti postaju umorni, razdražljivi i emotivno preosetljivi. Sve su to simptomi koji se mogu smanjiti redovnim unosom magnezijuma, prirodnog minerala sa blagotvornim dejstvom.

Studenti već znaju da je voda, odnosno pravilna hidratacija od 2 do 2,5 litra na dan, preduslov za odvijanje normalnih telesnih ali i kognitivnih funkcija, poput pažnje, percepcije i rešavanja problema.

Magnezijum se može nazvati pravim saveznikom studenata jer on učestvuje u normalnom stvaranju energije u ćelijama, pa se njegovim preporučenim unosom može smanjiti umor i iscrpljenost. Važna je uloga magnezijuma u radu nervnog sistema i održavanju normalne psihološke funkcije koja uključuje koncentraciju, rasuđivanje i pamćenje, a time i učenje.

Studenti konzumacijom prirodne mineralne vode Mg Mivela omogućiće blagotvoran uticaj magnezijuma na organizam i olakšati svakodnevne napore koje iziskuju studentske obaveze.

Dakle bez panike kada opadne koncentracija! Uz Mg Mivela vodu pobedite tenziju na prirodan način, uspostavite harmoniju i sklad svih mišića, obezbedite organizmu dovoljno magnezijuma i ne brinite rezultati neće izostati.

 

Vesti / Vesti
Kempinski palace portoroz istria slovenia (2)

Korisnici Visa platnih kartica AIK Banke osvojili vredne nagrade!

Milica %c5%a0etka  bambi i dragan bjelogrli%c4%87

Plazma podržala promociju serije “Senke nad Balkanom” u Sarajevu

Iqos bina na beer festu

Zatvoren Beer fest!

Bilbord

Pogledajte PRVI TREJLER igranog filma PRINC RASTKO SRPSKI!

Letnja revija filmova 1

Projekcija filmova na Smederevskoj tvrđavi